Instapklas

02/09/2019 - WELKOM!!

Beste ouders,

Het is zover. Op 2 september 2019 start jullie kleine kapoen zijn of haar schoolloopbaan. De eerste stapjes worden gezet in onze VISJESKLAS.

Er zal een nieuwe wereld opengaan met gemengde gevoelens. Langs de ene kant de grote gebouwen, andere volwassenen, andere kinderen, andere routines en regels die hen in het begin wat op hun ongemak zullen stellen maar anderzijds nieuw speelgoed, nieuwe vriendjes, veel aandacht van de meester en juffen en vooral veel experimenteren, exploreren en leren want er is nog zoveel te ontdekken in deze grote wereld.

Kinderen op deze leeftijd zijn als een spons en heel nieuwsgierig naar al het onbekende. Ze leren met alle zintuigen tegelijk en ze krijgen er maar niet genoeg van.

Ten minste...als ze zich veilig en geborgen voelen in hun omgeving. En dat is onze eerste uitdaging. Ervoor zorgen dat elk kind zich goed kan voelen, zich thuis kan voelen in de klas en de school en zich als een visje in het water voelt. Daarna bieden we ze heel wat speelgoed aan waarmee ze veel vaardigheden ontwikkelen en gaan we met verschillende materialen experimenteren.

Al deze belevenissen kan je hier op deze klassite volgen.

Samen maken we er een spetterend schooljaar van!

Meester Ronny

 

 

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.