1ste leerjaar A

03/09/2019 - Doorschuifhoekenwerk

Vandaag deden we voor de eerste keer 'DOORSCHUIFHOEKENWERK'. We zijn dan met 3 juffen in de klas. We maken 6 hoeken en schuiven steeds door, zodat we op het einde al de hoekjes gedaan hebben. 

In 3 hoekjes krijgen we begeleiding van een juf, in de 3 andere hoekjes gaan we zelfstandig aan de slag. In de begeleide hoekjes wordt vaak nieuwe leerstof aangebracht. In de zelfstandige hoekjes oefenen we leerstof op een speelse manier verder in. 

Hier enkele foto's, we hebben al hard gewerkt in het 1ste leerjaar! 

02/09/2019 - De eerste schooldag

De eerste schooldag in het eerste leerjaar, toch wel een beetje spannend! Onze klaspop 'Hup' was verloren gelopen op school. We deden een spel om de school beter de leren kennen en telkens we een opdracht tot een goed einde gebracht hadden, kregen we een tip zodat we Hup konden vinden. Tegen het einde van de dag waren we het allemaal al goed gewoon in onze klas. We kijken allemaal uit naar leerrijk en tof schooljaar!

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.