5de leerjaar A

12/10/2017 - Keith haring museum

10/10/2017 - Laddercompetitie

Een beetje competitie tijdens de turnles kan geen kwaad. Daarom deden we vandaag laddercompetitie met leuke opdrachtjes waarbij we elkaar konden uitdagen! 

Wout legde een heel parcours af, maar zowel onderaan als bovenaan de ladder werd en hard geturnd. Leuk! 

26/09/2017 - Scholencross en spelletjes spelen

Gisteren hebben we onze eigen spelletjes mogen uitproberen. Super was dat! Jammer dat we nog niet alles konden uitproberen, maar daar komt zeker verandering in! 

Vandaag was het ook scholencross. Iedereen liep de kilometer helemaal uit, wat ik een enorme prestatie vond!!! Bravo!!! Maar ook een dikke pluim aan Elena die een gouden medaille in de wacht sleepte voor onze school. Geen huiswerk dankzij de prachtprestaties! 

18/09/2017 - Levenslijn voorstellen

Wat een mooie levenslijnen hebben jullie toch! Prachtig om te zien. Dat was een fijne tentoonstelling. 

18/09/2017 - Lekker dessertje

In ons godsdienst boek stond een recept voor geluk, sommige kinderen probeerde dit uit en brachten lekkere pannenkoeken mee! Heerlijk! Dank u Zaura, Owen en Elena! 

14/09/2017 - Levenslijn maken

We beginnen elkaar al heel goed te kennen, maar foto's van toen we klein waren, zijn toch nog altijd superleuk om te bekijken! Onze levenslijn maken is dus superleuk! 

08/09/2017 - Zelfportret

Creatieve zieltjes aan het werk.

01/09/2017 - Eerste schooldag

Na een lange voormiddag van uitleggen en afspraken maken en materiaal uitdelen, konden we in de namiddag toch wat ontspannen tijdens de muzische les. Prachtige persoonlijke wc-rolletjes waren het resultaat. 

Kan je zien wie welke wc-rol is? Enkele zijn nog onder constructie.