6de leerjaar A

10/10/2017 - Sportdag in Hofstade

Vandaag beleefden we een hele sportieve dag in het Blosodomein in Hofstade. We hingen in de bomen op het hoogtouwenparcours, we kajakten op het meer en mountainbiketen op het domein. (Je vindt ook nog foto's bij 6B.)

06/10/2017 - Verkiezingen leerlingenraad

Vandaag was het dan eindelijk zover, dé verkiezingen. Na een hele hoop voorbereidingen zoals: partijen en partijpunten maken, stembrieven en oproepingsbrieven maken, ... waren we er klaar voor. Nu nog afwachten wie er verkozen is om in de leerlingenraad te zitten natuurlijk!

26/09/2017 - Scholenveldloop

Een jaarlijkse traditie: de scholenveldloop. Iedereen deed z'n best en liep de 2km helemaal uit. Super gedaan! Er waren zelfs twee medailles, ééntje bij de meisjes en ééntje bij de jongens!

15/09/2017 - Graffiti

We bekeken vandaag graffiti en kwamen tot het besluit dat dit echt wel kunst is en dan was het tijd voor het echte werk. Eerst maakten we onze naam met 'graffiticreator' op de computer en daarna tekenden we onze naam met krijt. Zo werd onze deur een echte graffitmuur.

05/09/2017 - Boekdaten

Vandaag gingen we op date! Nee, niet met een jongen of een meisje maar met boeken. We vertelden elkaar bij het speeddaten alles over ons lievelingsboek. Zo ontdekten we toch wel enkele boeken die we dit jaar wel eens graag zouden willen lezen.

04/09/2017 - Meten maar!

We herhaalden vandaag de lengtematen en hoe kan je dat beter doen dan door ... te meten natuurlijk!                                 

01/09/2017 - Van troep tot groep

We speelden samen in de klas spelletjes en we ondervonden dat de opdrachten die de juf ons gaf toch beter lukten wanneer we SAMEN afspraken maakten. Onze klas is geen troep maar een groep!