6de leerjaar B

21/09/2018 - Tijd voor ontspanning!

Na al dat harde werk was het tijd voor een beetje ontspanning.
Daar hebben we van genoten!

21/09/2018 - Project 'Verkiezingen'

Deze week zijn we gestart met een project rond de 'Verkiezingen'. Na enkele korte instructies werkten we onze lessen zelfstandig af. We hebben heel veel geleerd over rekenen, de verkiezingen, taal, onszelf en de anderen. We vonden het heel fijn om op deze manier te werken.

Volgende week gaan we verder met ons project.

10/09/2018 - Werken met de tijd

Deze ochtend gingen we aan de slag met de tijd. Het meten van onze hartslag in een minuut voor en na een inspanning was heel leuk. Het berekenen van een tijdsverschil daarentegen was wat moeilijker, maar oefening baart kunst!

07/09/2018 - Wegen is weten!

Vandaag gingen we aan de slag met verschillende voorwerpen (met verschillende gewichten) en met verschillende weeginstrumenten.Blijkt dat het schatten van een gewicht toch niet zo gemakkelijk is, maar ... Al doende leert men!

05/09/2018 - Graffiti

Nadat we bespraken wat we vonden van graffiti, gingen we zelf aan de slag met een software om graffitiletters en verschillende stijlen uit te proberen.

Vervolgens probeerden we onze eigen ontwerpen op papier te krijgen en kleurden we de letters in met krijt. De resultaten hiervan mogen er zeker zijn!

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.