6de leerjaar B

15/10/2020 - Optische kunst

29/09/2020 - Sportdag Hofstade

Vandaag waagden we ons aan het hoogtouwenparcours en aan het windsurfen op het meer van Hofstade. Dat was weer een leuke ervaring.

25/09/2020 - Zeeklassen dag 5

Na een geweldige ‘6 got talent’ en fuif werden we moe maar tevreden wakker. We trotseerden een hevige wind en gingen met Go-carts rijden. Ondertussen zijn alle valiezen ingepakt en zitten we op de bus. We zijn om 14.30u vertrokken en de buschauffeur denkt dat we rond 16.30u zullen aankomen in Machelen. We houden jullie op de hoogte!

24/09/2020 - Zeeklassen dag 4

Vandaag gingen we met de kusttram naar Nieuwpoort. Daar stapten we langs de vismijn en maakten we een rondvaart in de haven. We zochten ook schelpen op het strand. Onze laatste avond is nu aangebroken maar we kijken wel uit naar ‘6 got talent’. Tot morgen allemaal!

23/09/2020 - Zeeklassen dag 3

Vandaag maakten we een lange wandeling, we stapten 10,3km. Eerst wandelden we door de Noordduinen tot aan de Hoge Blekker, de hoogste duin van België. Daar speelden we het piratenspel, jammer genoeg begon het toen te regenen en kwamen we helemaal nat aan in de Doornpanne. In dit duinennatuurreservaat vertelde een gids ons alles voor de fauna en de flora in de duinen. Gelukkig scheen toen opnieuw de zon en namen we weer helemaal droog en moe maar tevreden de kusttram naar Sint Idesbald.

22/09/2020 - Zeeklassen dag 2

Dag 2 startte vandaag al heel vroeg want we werden verwacht op het strand van Oostduinkerke. Daar was garnalenvisser Dominique al druk in de weer. Hij toonde ons zijn vangst en daarna gingen we met de huifkar mee om bij Dominique thuis garnalen te koken, te koken en op te eten natuurlijk. Na de middag kwam redster Ann vertellen over de veiligheid aan zee.

21/09/2020 - Zeeklassen dag 1

Na de busrit was het tijd om de kamers te verkennen en de valiezen uit te pakken. Na het middagmaal gingen we op fotozoektocht doorheen Sint Idesbald met als eindpunt het strand. Daar amuseerden de kinderen zich rot in het zonnetje.  ‘s Avonds speelden we nog 1 tegen allen. Tot morgen!

21/09/2020 - Aangekomen!

Beste ouders, na een veilige heenrit zijn we om 10.45u aangekomen in Sint Idesbald!

14/09/2020 - Klaswerking L6B

Zijn jullie ook benieuwd naar hoe wij werken in het zesde leerjaar? Bekijk dan zeker het filmpje en de PowerPoint eens. 

  • In het filmpje leggen we uit hoe we projectwerk vorm geven in het zesde leerjaar. 
  • In de PowerPoint kan je terugvinden met welke materialen we werken, welke afspraken we gemaakt hebben en hoe jullie ons kunnen bereiken. 

Veel lees- en luisterplezier! 

juf Lynn en meester Geert

Bekijk volgende documentje: Infoavond 6B.pdf,

03/09/2020 - Elkaar leren kennen ...

De eerste schooldagen leerden we niet alleen onze nieuwe juf en meester kennen, ook leerden we elkaar weer wat beter kennen. Dit deden we aan de hand van allerlei spelletjes, maar we maakten ook een zelfportret in simpsonstijl. 

Kijken jullie even mee?

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.