6de leerjaar B

22/10/2019 - Verkiezingen op school

Deze week was het dan eindelijk zover. De verkiezingen op school zouden plaatsvinden.

Voor dit alles plaats kon vinden, moesten onze zesdeklassers hun partijpunten natuurlijk voorstellen. Dit deden ze tijdens een gezamenlijk moment.

En op donderdag was het dan zo ver! Spannend!

 

21/10/2019 - We go STEM

Vandaag kregen we door enkele vrijwilligers een workshop aangeboden waarbij we een tekenrobot in elkaar staken. Dat was heel leuk en vooral heel fascinerend om te zien hoe een computer kan tekenen.

Hier zie je ons alvast aan het werk.

01/10/2019 - Sportdag Hofstade

Nadat we in de voormiddag helemaal uitgeregend waren, kwam de zon ons in de namiddag opwarmen. Gelukkig kregen we het ook lekker warm van de verschillende activiteiten die we deden. We maakten veel plezier op onze sportdag!

25/09/2019 - Scholenveldloop

Vandaag liepen de zesdeklassers voor een laatste keer de scholenveldloop. Ze gaven het beste van zichzelf en er werden ook heel wat podiumplaatsen versierd door onze klassen. Heel goed gedaan, jongens en meisjes van het zesde leerjaar!

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.