Instapklas

10/09/2021 - wat extra foto's en filmpjes van de voorbije week

Beste mama’s en papa’s,

Ik snap het helemaal…je geeft je kind (vaak voor het eerst) af aan een wildvreemde en vraagt je af of het wel allemaal goed zal gaan. Of je kind niet teveel moet huilen, of het speelt enz… Je zou zo graag even een vlieg willen zijn om eens te komen kijken maar dat kan niet.

Daarom maak ik zoveel mogelijk foto’s tijdens en tussen de activiteiten door. En af en toe wat filmpjes ook om aan te tonen dat de traantjes die er 's morgens of 's avonds soms nog zijn verdwijnen als sneeuw voor de zon eens ze in de vertrouwde klas zijn.

Het is logisch dat ze eerst moeten wennen aan de nieuwe omgeving, de nieuwe volwassenen, kleine afspraken en regels die nodig zijn om in groep goed te functioneren, andere kinderen om mee te spelen en ook om te leren delen. Na een week of twee gaat dit altijd vrij vlot op een uitzondering na waar ik dan wat extra tijd in steek. Vanaf nu worden het steeds meer zelfstandige wezentjes. De ‘neen!’ en ‘ik kan het zelf!’ periode komt eraan J

Vanaf volgende week beginnen we aan de echte thema’s waarbij we veel gaan experimenten en exploreren. Hopelijk vertellen ze er thuis dan ook veel over.

Geniet van de foto’s en filmpjes,

Meester Ronny

07/09/2021 - Eerste schoolweek

Joepie! Alle toestemmingen zijn binnen en iedereen mag op de foto. Hier dus eindelijk alle foto's van de eerste schoolweek. Geniet ervan!

En zoals je kan zien hebben we al van alles gedaan. Gespeeld zowel binnen als buiten, gekleurd, geschilderd, verhaaltjes gelezen (de meester toch) enz.

Het afscheid is voor sommigen nog wat moeilijk maar geloof me, in de klas wanneer ze bezig zijn hebben ze het super fijn!

Juf Evy en meester Ronny

03/09/2021 - Jeeej, nog even genieten van het mooi weer! (Instap, 1KA en 1KB)

31/08/2021 - Terug naar school!!!

JOEPIE!!!

Morgen is het zover. We mogen terug naar school!
Blij blij blij want een klas zonder kinderen is als een...

13 nieuwe kindjes in de klas. Een leuke bende om mee te starten. De meesten zijn ondertussen al eens komen dag zeggen en rondkijken in de klas. En ik moet zeggen...het zien er allemaal heel flinke en stoere kids uit.

Alvast welkom lieve bengels en ook welkom aan de ouders. Ik hoop dat we dit schooljaar opnieuw de kans krijgen om jullie op school uit te nodigen voor verschillende activiteiten zodat ook wij elkaar
beter leren kennen.

Voor nu alvast...TOT MORGEN!!

 

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.